“LAAT JE NIET KISTEN DOOR DE COMMERCIE”

“Laat je niet kisten door de commercie”, deze uitspraak komt van Marieke Henselmans. Zij heeft hierover een boek en een werkboek geschreven. Zeer de moeite waard om te lezen!

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding werkt al bijna 10 jaar zonder winst op producten, dus daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. Ons aannamebedrag, ook wel een fee genoemd, is bestemd voor onze persoonlijke, organiserende, coachende en toch bescheiden begeleiding in de afscheidsweek en onze professionele begeleiding op de afscheidsdag. Daarbij vinden wij korte lijnen en goede bereikbaarheid van groot belang.

Om niets aan het toeval over te laten werken we met twee personen, een uitvaartbegeleider en een vormgever. De uitvaartbegeleider regelt alles rondom het afscheid en zorgt dat alles op elkaar aansluit.

De vormgever geeft samen met u invulling van aan de dag van het afscheid. Zo wordt duidelijk wat u eventueel zelf wilt doen of waarbij u ondersteuning kunt gebruiken. De vormgever is ook verantwoordelijk voor het aanleveren van het materiaal bij de locatie waar het afscheid plaatsvindt, bijvoorbeeld het crematorium.

Als het om een kerkelijke uitvaart gaat, zal de voorganger met u de invulling van de dienst of viering bespreken. Op logistiek gebied blijf de uitvaartbegeleider verantwoordelijk en zal ik alles op elkaar laten aansluiten. Om de dag van de uitvaart goed te laten verlopen maken wij draaiboek.

Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een offerte. Deze offerte is een verzamelnota. Het bevat ons aannamebedrag voor onze persoonlijke begeleiding, vermeerderd met alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties en ingekochte producten.

Klein budget, geen probleem                                                                                        Een persoonlijke warme passende begeleiding en uitvaart kan voor elk budget verzorgd worden. Door samen naar uw wensen te kijken krijgt u een beeld van de mogelijkheden. Om de kosten binnen uw budget te houden moeten we soms met meer creativiteit te werk gaan. U vraagt zich af . . . hoe dan? We leggen het u graag uit, het lukt altijd. 

Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, buiten een straal van 20 km vanaf Zwolle, kan een aanvullend bedrag  begroot worden in verband met kosten voor extra reis en tijd.                          

Een afscheid in het crematorium  met een crematie kost                        gemiddeld   4.500 – 9.500 

Een kerkelijke uitvaart met een begrafenis kost gemiddeld                    9.000 – 13.000

Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een offerte.  Deze offerte is een verzamelnota waarop u kunt zien ons aannamebedrag voor onze persoonlijke begeleiding, vermeerderd met alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties en ingekochte producten.         

Te allen tijde wordt maatwerk geleverd. Op die manier bent u vooraf goed geïnformeerd en ondervindt u achteraf geen verrassingen.

T 06 – 182 837 61
E info@stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl