Transparante kosten

Wij werken met een vast aannamebedrag van € 2.595 voor onze persoonlijke, organiserende, coachende en toch bescheiden begeleiding in de afscheidsweek en onze professionele begeleiding op de afscheidsdag. Daarbij vinden wij korte lijnen en goede bereikbaarheid van groot belang.

Bij speciale wensen van bijvoorbeeld een aparte locatie, woonachtig buiten een straal van 20 km vanaf Zwolle, kan een aanvullend bedrag  begroot worden in verband met kosten voor extra reis en tijd.

Een uitvaart kost totaal gemiddeld tussen de  € 5.500 en  € 9.500.  Na het bespreken van uw wensen ontvangt u van ons een begroting. Deze begroting is een verzamelnota. Het bevat ons aannamebedrag voor onze persoonlijke begeleiding, vermeerderd met alle kosten van de benodigde diensten van derden, huur van locaties, ingekochte producten.

Soms vraagt het wat meer creativiteit maar voor ieder budget kan een warme, persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Door samen te kijken we naar uw wensen en mogelijkheden lukt het altijd.

Te allen tijde wordt maatwerk geleverd. Op die manier bent u vooraf goed geïnformeerd en daardoor geen verrassingen achteraf.