Missie

Stap voor Stap heb ik, door de jaren heen, van vele dierbaren afscheid moeten nemen. De ervaring heeft mij geleerd dat ik, ook al was het nog zo zwaar, steeds weer verrast werd door de  kracht die ik had om toch dingen te doen die ik eerst niet voor mogelijk hield. Dit heeft mij doen inzien hoe belangrijk dit is geweest voor mijn rouwproces. Al deze ervaringen hebben ertoe bijgedragen dat ik gekozen heb voor dit bijzondere vak.

Omdat ik geloof in de kracht van ieder mens, in elke situatie, wil ik mij hierin onderscheiden. Dit doe ik door ondersteuning te bieden in situaties die ik niet kan veranderen, maar wel draaglijker voor u kan maken door er voor u te zijn. Door naast u te staan en u te stimuleren, begeleiden en uit te nodigen kan het creatieve vermogen, dat in elk mens aanwezig is, naar boven komen. Zo bent u in staat de keuze te maken om actief deel te nemen aan de voorbereidingen op het afscheid, of juist niet. Wat uw keuze ook zal zijn, niets is goed of fout. Door samen te kijken naar de mogelijkheden en te denken in oplossingen kunnen we veel bereiken.

Vanaf het moment dat u mij belt om een overlijden te melden, tot en met het einde van de dag van de uitvaart, ben ik 24 uur per dag beschikbaar om u met raad en daad terzijde te staan.  Bij mij staat dienstverlening die gericht is op kwaliteit met van tevoren afgesproken prijzen voorop.

“ Soms zie ik na een uitvaart door de tranen heen een voorzichtige lach. Daar doe ik het voor. Een mooier en dankbaarder beroep bestaat er mijns inziens niet.”