Voorgesprek

Wanneer iemand overlijdt kunnen er zoveel vragen zijn. Begraven of cremeren? Een kist of een lijkwade? Thuis of in het rouwcentrum opbaren? Op bed of in een baar of kist? Hoe ziet de rouwkaart er uit? Welk rouwvervoer? Hoe wordt de afscheidsviering ingevuld?

Stap voor Stap ga ik met u op weg om in al rust antwoorden te krijgen op deze vragen. Het kan fijn zijn te weten dat u de beslissingen verspreid over de dagen kunt nemen (zie de uitvaartweek Stap voor Stap). Ik informeer u graag, kosteloos en vrijblijvend, over de vele mogelijkheden die er zijn rondom een uitvaart. Een goede keus kan pas maken worden wanneer u zich  bewust bent van alle mogelijkheden.

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding verzorgt uw afscheid, of de uitvaart van uw dierbare, in de regio Overijssel en verder, als u wilt.

De dood hoort bij het leven, een dierbare, die overleden is blijft dierbaar. De periode van opbaring thuis kan heel warm en waardevol worden. En zo troost geven voor later.

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding betrekt de familie bij het afscheid, zodat er een goed begin aan de rouwverwerking gemaakt kan worden, en helpt het creatieve vermogen, dat in elk mens aanwezig is, naar boven te laten komen. Een uitvaart is immers een afbeelding van het leven dat geleefd is. Dit kan in de afscheidsviering herkend, gedeeld en ervaren worden.

Altijd persoonlijk en altijd uniek, zoals elk mens uniek is. 
Van traditioneel tot uw eigen sfeer

Wilt u graag de totale kosten weten van uw uitvaart?

Neem dan vrijblijvend contact op met
Stap voor Stap
Uitvaartbegeleiding
Wilma Bouwmeester:
T  06 182 837 61
E  info@stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl

uitvaart 25695816-Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan als het eenmaal zover is.