Voorgesprek

Wanneer iemand overlijdt zijn er zoveel vragen zijn er zoveel vragen die moeten worden beantwoord. Wordt de overledene begraven of gecremeerd? In een kist of een lijkwade? Thuis opbaren of in het rouwcentrum. Op bed of in een baar of kist? Hoe ziet de rouwkaart eruit? Welk rouwvervoer? Hoe wordt de afscheidsviering ingevuld?

Stap voor Stap ga ik met u op weg om in alle rust antwoorden te krijgen op deze vragen. Het kan fijn zijn te weten dat u de beslissingen verspreid over de dagen kunt nemen (zie de uitvaartweek Stap voor Stap). Ik informeer u graag, kosteloos en vrijblijvend, over de vele mogelijkheden die er zijn rondom een uitvaart. Een goede keus kan pas worden gemaakt wanneer u bekend ben met alle mogelijkheden.

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding verzorgt uw afscheid of de uitvaart van uw dierbare, in de regio Overijssel en verder, als u wilt.

De dood hoort bij het leven. De periode van opbaring thuis kan heel warm en waardevol worden en op deze manier troost geven voor later.

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding betrekt de familie bij het afscheid, zodat er een goed begin met de rouwverwerking gemaakt kan worden. En het helpt om het creatieve vermogen, dat in elk mens aanwezig is, naar boven te laten komen. Een uitvaart is immers een afspiegeling van het leven dat geleefd is. Dit kan in de afscheidsviering herkend, gedeeld en ervaren worden.

Altijd persoonlijk en altijd uniek, zoals elk mens uniek is. 
Van traditioneel tot uw eigen sfeer.

Wilt u graag de totale kosten weten van uw uitvaart?

Neem dan vrijblijvend contact op met
Stap voor Stap
Uitvaartbegeleiding
Wilma Bouwmeester:
T  06 182 837 61
E  info@stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl

uitvaart 25695816-Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan als het eenmaal zover is.