Team Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding

Als zelfstandig ondernemer vind ik het belangrijk om de continuïteit te waarborgen. Daarom werk ik samen met een aantal mensen die ik zorgvuldig uitgekozen heb.

Naar uw wensen, en in overleg met u of uw nabestaanden, werk ik in teamverband samen met een assistent bij laatste verzorging, ritueelbegeleider, drukkerij, chauffeur, dragers, muzikanten, zangers, video- en/of fotograaf, bloemist, rouwclown, gastheer, gastvrouw, voorgangers, medewerkers van een kerk of instelling, horecaondernemer, collega uitvaartbegeleiders, medewerkers crematorium of begraafplaats.

Om er voor de nabestaanden te kunnen zijn, werken deze mensen net als ik, met veel liefde en aandacht. Het zijn de nabestaanden die bepalen of wij als team van toegevoegde waarde zijn geweest. Ik ben dan ook trots op de mooie referenties. Ook de reacties van genodigden bevestigen mijn werkwijze.